LaattaPekka

LaattaPekka tekee priimaa

Olen Pekka Metsola, Oulusta Saksan kautta pääkaupunkiseudulle asettunut laatoitusmestari ja perheellinen yrittäjä. Vaativat ja haastavat laatoitustyöt ovat erikoisalaani.

Vuosina 1996-1998 tein töitä Saksassa, minkä jälkeen asetuin pääkaupunkiseudulle. Sain jalansijaa rakennusliikkeissä, yhteistyö Skanskan kanssa tiivistyi ja vuonna 2005 Laatoitustyö P. Metsola Oy:sta tuli LaattaPekka Oy. Viime vuosina olen tehnyt laatoitustöitä myös pienrakentajille. Teen mielelläni haastavia ja yksilöllisiä laatoituksia laatutietoisille asiakkaille. Minulla on kattava kokemus erilaisista laattamateriaaleista, tavanomaisista laatoista luonnonkiviin. Koska pyrin työssäni aina huippulaatuun, arvostan myös materiaaleissa laatua.

Asiakkaideni tyytyväisyys on minulle tärkeää. Siksi olen mielelläni mukana jo suunnitteluvaiheessa. Neuvon materiaalien valinnassa ja yhdistelyssä, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen, vastaisi odotuksia ja kestäisi aikaa. Minulla on ajan tasalla oleva vedeneristyssertifikaatti ja annan aina työlleni takuun.

Pekka Metsola Laatoitusmestari | Puhelin 040 587 8765 | pekka@laattapekka.fi

 

 

 

LaattaPekka laatoitusmestari