Suositukset

”Tiukasta aikataulusta huolimatta, upea lopputulos”

LaattaPekka pelasti kotimme katastrofilta. Remontin alussa palkkaamamme ”ammattilainen” pilasi lattiamme ja tehty työ piti purkaa. Remonttiaikataulumme venyi pahasti ja uuteen asuntoon muutto lähestyi
uhkaavasti. Onneksi löysimme Pekan, joka otti meidät lyhyellä  varoitusajalla asiakkaiksi kaiken muun työnsä ohella. Tiukasta aikataulusta huolimatta Pekka hoiti homman millin tarkkuudella ja lopputulos on upea. Pekka neuvoi materiaalien valinnassa ja tarkisti myös laattamme laadun ennen työn aloitusta. Pekka on luotettava ja huolellinen ammattilainen ja suosittelemme häntä lämpimästi.

Remontoinnissa kannattaa aina muistaa että halvalla ei saa hyvää, eikä hintakaan ole aina takuuna. Laatoitus on tarkkaa käsityötä ja taitolaji  josta the Artist Pekalla on monen vuoden kokemus.

Stina ja Esa, Kruunuhaka


”Tällaisen lattian tekee vain todellinen osaaja”

Laatta-Pekka teki Espooseen rakennetun uudistalomme kaikki laatoitustyöt. Pinta-alaa kertyi lähes 300m2. Työn jälki on erinomaista; aikataulut ja työn hinta noudattivat täysin ennalta sopimaamme. LaattaPekka neuvoi materiaalivalinnoissa, joten emme päässeet tekemään tyhmyyksiä. LaattaPekka myös hankki työtä varten kaiken tarvittavan materiaalin. Olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Laattalattia on yllättänyt helppohoitoisuudellaan ja kauneudellaan: tällaisen lattian osaa tehdä vain todellinen osaaja!

Erkki ja Raini Sipilä, Espoo

”Työt etenivät vauhdilla – olemme erittäin tyytyväisiä”

Asumme Espoon Nöykkiössä, omakotitalossa joka on rakennettu 1990. Pari vuotta sitten keittiö, kodinhoitohuone, saniteettitilat ja sauna kaipasivat uudistamista. Myös kaikki lattialaatat olivat jo aikansa eläneet. LaattaPekka urakoi koko remontin. Työt etenivät vauhdilla eikä jälkiä tarvinnut siivota päivän päätteeksi. Työajoissa joustettiin toiveemme mukaan. Olemme erittäin tyytyväisiä. Kotitalousvähennykset pystyimme hyödyntämään täysimääräisesti kahtena vuotena.

Stina ja Jarmo Stavén, Espoo

”Valmistui etuajassa ja jälki on moitteetonta”

Meillä oli alkuvuodesta 2013 kohteena kolme omakotitaloa, joihin LaattaPekka palkattiin hoitamaan laatoitustöiden vesieristys ja varsinainen laatoitustyö. Laatoitus valmistui etuajassa ja työn jälki on moitteetonta. Uudet tilat ovat erittäin viihtyisät. Jatkamme yhteistyötä myös tulevissa projekteissa.

Janne Juurinen, Platina Kivitalot Oy