Suositukset

”Erinomaista jälkeä keittiössämme”

Laatta-Pekka teki meille paritalon keittiön ja eteisen laatoituksen, ja jälki on kerrassaan erinomainen. Pekka oli projektissa alusta alkaen aktiivisesti mukana ja auttoi meitä materiaalien valinnassa ja hankkimisessa. Työn edetessä Pekka piti aktiivisesti yhteyttä muihin projektissa tarvittaviin osapuoliin, mm. sähkömieheen, ja helpotti täten meidän elämäämme työn koordinoimisessa. Yhteydenpito Pekan kanssa oli helppoa, mutkatonta ja miellyttävää, ja Pekka oli aina tavoitettavissa kun kysyttävää ilmeni. Kaiken kaikkiaan mielikuvaksemme Pekan työstä jäi vahva panostus lopputuloksen laatuun ja erinomaiseen asiakaskokemukseen!

Minna, Espoo

”Työnjälki on moitteetonta ja lopputulos erittäin siisti”

Laatta-Pekka toteutti kerrostalokaksion kylpyhuoneremontin vesieristyksen ja laatoituksen. Työnjälki on moitteetonta ja lopputulos erittäin siisti. Remontti eteni suunnitellusti sekä joustavasti ja pysyi erittäin hyvin aikataulussa. Yhteydenpito remontin aikana oli sujuvaa. Kiitokset hyvin hoidetusta projektista, annamme suosittelut Laatta-Pekalle!

Kaisa ja Marko, Kirkkonummi

”Pekka tietää mitä tekee ja tekee sen mitä lupaa”

Pekka tietää mitä tekee ja tekee sen mitä lupaa – äärimmäisellä tarkkuudella. Panostimme pesuhuoneen ja saunan laattoihin. Asennettavat laatat olivat kooltaan 120×60 cm sekä lattioissa että seinissä. Haastetta toi laattojen ison koon lisäksi musta marmorilaatta. Marmorikuvio vaatii laatoittajalta visuaalista silmää, jotta lopputuloksesta tulee tasapainoinen ja hyvän näköinen. Meidän uuden kotimme laatoitukset on pieteetillä tehty. Pekka taisi laatoittaessa mainita, että työ tulee tehdä niin kuin itselle tekisi. Näin se on. Suosittelemme erittäin mielellämme Pekkaa haastavampiin laatoitustöihin.

Roope ja Taru, Vantaa

”Kiitos unelmiemme kylpyhuoneen toteuttamisesta!”

Kylpyhuoneremonttimme valmistui aikataulussa ja työn jälki on moitteetonta. Asioiminen osaavien, mukavien ja palveluhenkisten ammattilaisten kanssa oli miellyttävää ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Kiitos urakoitsijalle unelmiemme kylpyhuoneen toteuttamisesta!

Katso kuvat!

Mikki, Helsinki

”Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä”

Suosittelemme lämpimästi LaattaPekkaa jos on kyse keittiön/kylppärin laatoituksesta/saumatöistä. Ensimmäisestä yhteydenotosta pääsimme nopeasti alkuun ja lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä.

Katso kuvat!

Patrik ja Sara, Helsinki

”Tarkkaa laatoitustyötä”

LaattaPekka teki saunan lattian, kylpyhuoneen ja vessan laatoitustyöt sekä korjasi ulkorappusen laatoitusta. Pekka on laatoituksen ammattilainen, jonka kanssa yhteistyö oli mutkatonta ja sujuvaa. Työjälki oli erinomaista. Häntä voi lämpimästi suositella laatoitusprojekteihin.

Sari, Espoo

”Lopputulos on todella hieno ja laadultaan ensiluokkainen”

Kohteemme oli vaativan taivasalla olevan betoniportaan uudelleen laatoitus. Pekka teki työn perusteellisesti ja selvitti parhaat käytettävissä olevat materiaalit ja varmisti pohjatöillä mm. oikeat kaadot. Lopputulos on todella hieno ja laadultaan ensiluokkainen. Pekkaa voi varauksetta suositella.

Markku, Espoo

”Laatoitus on kauniin symmetrinen ja tasainen”

Vaihdoimme viime hetkillä keittiömme välitilalaatoittajan ja LaattaPekka otti työn hoidettavakseen hyvin lyhyellä varoitusajalla. Yhteydenpito oli kaikissa vaiheissa sujuvaa ja alusta asti tuli tunne, että nyt keskustellaan oikean ammattilaisen kanssa. Saimme heti asiantuntevat neuvot ja suositukset laadukkaista väreistä ja materiaaleista. Pekka ei aikaile turhia vaan tekee työnsä ripeästi, mutta työnjälki on erittäin huolellista. Laatoitus on kauniin symmetrinen ja tasainen, sauma-aineen ja silikonin väri sopii hyvin laattaan sekä kalusteisiin. Lisähaastetta työhön toi helposti kaiken pintaansa imevä puinen työtaso, mutta Pekan jäljiltä tasossa ei ole jälkeäkään. Olemme työhön erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme häntä varmasti eteenpäin!

Katso kuvat!

Riikka ja Valtteri, Helsinki

”Työ järjestyi sujuvasti ja laatu oli loistavaa”

Katso kuvat!

Tatu, Helsinki

”Kylpyhuoneestamme tuli hienompi, kuin osasimme odottaa”

Voimme lämpimästi suositella Laatta Pekkaa. Työn jälki oli erittäin siistiä. Pekka on asiantunteva ja ammattitaitoinen. Saimme asiantuntevaa apua materiaalivalinnoissa ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kommunikointi oli myös sujuvaa. Kylpyhuoneestamme tuli hienompi, kuin osasimme odottaa!

Matias ja Venla, Espoo

”Todellinen ammattimies ja viimeisen päälle asiakaspalveluhenkinen”

Saatiin Pekka tekemään uudiskohteemme laatoitustyöt pikaisella aikataululla kilpailukykyiseen hintaan. Priimaa tuli. Todellinen ammattimies ja viimeisen päälle asiakaspalveluhenkinen. Kaiken lisäksi myös mukava heppu. Ehdottomasti ottaisimme laatoitustyöt häneltä toistekin.

Elina ja Eero, Espoo

”Kylpyhuoneesta tuli asuntoni helmi”

Halusin remontoida Hakaniemessä sijaitsevan kaksioni kylpyhuoneen lattiasta kattoon. Pekka hoiti vaativan laatoitustyön erittäin nopealla aikataululla, vahvalla ammattitaidolla ja äärimmäisellä tarkkuudella saaden kiitosta myös taloyhtiön määrittelemältä valvojalta. Samalla Pekka auttoi oma-aloitteisesti materiaalivalinnoissa ja sysäsi projektia eteenpäin.
Kylpyhuoneesta tuli asuntoni helmi. Suosittelen ehdottomasti!
Katso kuvat!

Lasse Lotvonen

”Laatoitustyön jälki oli erinomainen ja huolella tehty”

LaattaPekka tuli pelastamaan keittiömme tilanteen osaamattoman laatoittajan jäljiltä. Hän pääsi hommiin nopeasti joustavalla aikataululla, auttoi materiaalivalinnoissa ja hoiti yhteydenpidon sujuvasti. Laatoitustyön jälki oli erinomainen ja huolella tehty, ja laatoituksesta tulikin keittiömme kruunu, jota olemme joka päivä ihailleet. Kaikinpuolin ammattitaitoista ja laadukasta toimintaa. Suosittelemme Pekkaa lämpimästi ja varmasti tarvittaessa käytämme hänen
palveluita jatkossakin.

Riikka ja Juhamatti, Helsinki

”Osoittautui erittäin ammattitaitoiseksi ja miellyttäväksi”

Laattapekka osoittautui erittäin ammattitaitoiseksi ja miellyttäväksi tekijäksi tulevan kotimme laatoitustöissä. Hän ymmärsi hyvin peruskorjausprojektimme erikoislaatuisuuden jo tarjouspyyntövaiheessa ja oli valmis keskustelemaan ja kokeilemaan tavanomaisesta poikkeaviakin ideoita. Aikataulu pysyi sovitussa ja laskutuksen kanssa ei ollut ongelmia.
Suosittelen häntä laatoittajaksi kaikkiin kohteisiin ja erityisesti sellaisiin kohteisiin, joissa tarvitaan silmää suhteuttaa seinien ja lattioiden laattajaot kohdalleen.

Seppo Koho, Arkkitehti ja muotoilja

”Kylpyhuoneen lattian päälle laatoitus vankalla ammattitaidolla”

Saimme Pekan paikanpäälle lyhyellä varoitusajalla, kun meillä oli tarve saada kylpyhuoneen lattian irtoilevan mosaiikkilaatan päälle uusi laatoitus. Kiinteistöhuollon tarkka työtä koskeva kriteerilista ei tuottanut ongelmia, vaan työ valmistui timanttihiontaa sekä kynnyksen nostoa myöten ripeästi ja vielä kilpailukykyiseen hintaan. Työn laadussa ei vähäistäkään moittimista asukkaan eikä kiinteistöhuollon puolesta. Suosittelemme Pekan palveluja lämpimästi varsinkin vähänkään haastavammissa laatoitustöissä!

Samu ja Janna, Espoo

”Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua”

Voimme lämpimästi suositella Laatta-Pekkaa kodin laatoitustöihin. Saimme häneltä nopealla aikataululla erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Keittiön välitilan laatoitus sujui Laatta-Pekalta käden käänteessä ja työn jälki on erittäin laadukasta. Tulemme kääntymään Laatta-Pekan puoleen varmasti myös tulevaisuudessa!

Ville ja Maija, Espoo

”Laatu oli hyvää ja hinta kilpailukykyinen”

Normaalia haastavampaan omakotitalon laatoitusurakkaan löydettiin Pekasta hyvä tekijä. Tekeminen meni sovitun aikataulun puitteissa, laatu oli hyvää ja hinta oli kilpailukykyinen. Voi lämpimästi suositella muillekin!

Tero ja Heli M.

”Tiukasta aikataulusta huolimatta, upea lopputulos”

LaattaPekka pelasti kotimme katastrofilta. Remontin alussa palkkaamamme ”ammattilainen” pilasi lattiamme ja tehty työ piti purkaa. Remonttiaikataulumme venyi pahasti ja uuteen asuntoon muutto lähestyi uhkaavasti. Onneksi löysimme Pekan, joka otti meidät lyhyellä varoitusajalla asiakkaiksi kaiken muun työnsä ohella. Tiukasta aikataulusta huolimatta Pekka hoiti homman millin tarkkuudella ja lopputulos on upea. Pekka neuvoi materiaalien valinnassa ja tarkisti myös laattamme laadun ennen työn aloitusta. Pekka on luotettava ja huolellinen ammattilainen ja suosittelemme häntä lämpimästi.

Remontoinnissa kannattaa aina muistaa että halvalla ei saa hyvää, eikä hintakaan ole aina takuuna. Laatoitus on tarkkaa käsityötä ja taitolaji josta the Artist Pekalla on monen vuoden kokemus.

Stina ja Esa, Kruunuhaka

”Tällaisen lattian tekee vain todellinen osaaja”

Laatta-Pekka teki Espooseen rakennetun uudistalomme kaikki laatoitustyöt. Pinta-alaa kertyi lähes 300m2. Työn jälki on erinomaista; aikataulut ja työn hinta noudattivat täysin ennalta sopimaamme. LaattaPekka neuvoi materiaalivalinnoissa, joten emme päässeet tekemään tyhmyyksiä. LaattaPekka myös hankki työtä varten kaiken tarvittavan materiaalin. Olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Laattalattia on yllättänyt helppohoitoisuudellaan ja kauneudellaan: tällaisen lattian osaa tehdä vain todellinen osaaja!

Erkki ja Raini Sipilä, Espoo

”Työt etenivät vauhdilla – olemme erittäin tyytyväisiä”

Asumme Espoon Nöykkiössä, omakotitalossa joka on rakennettu 1990. Pari vuotta sitten keittiö, kodinhoitohuone, saniteettitilat ja sauna kaipasivat uudistamista. Myös kaikki lattialaatat olivat jo aikansa eläneet. LaattaPekka urakoi koko remontin. Työt etenivät vauhdilla eikä jälkiä tarvinnut siivota päivän päätteeksi. Työajoissa joustettiin toiveemme mukaan. Olemme erittäin tyytyväisiä. Kotitalousvähennykset pystyimme hyödyntämään täysimääräisesti kahtena vuotena.

Stina ja Jarmo Stavén, Espoo

”Valmistui etuajassa ja jälki on moitteetonta”

Meillä oli alkuvuodesta 2013 kohteena kolme omakotitaloa, joihin LaattaPekka palkattiin hoitamaan laatoitustöiden vesieristys ja varsinainen laatoitustyö. Laatoitus valmistui etuajassa ja työn jälki on moitteetonta. Uudet tilat ovat erittäin viihtyisät. Jatkamme yhteistyötä myös tulevissa projekteissa.

Janne Juurinen, Platina Kivitalot Oy

 

LaattaPekka laatoitusmestari